Zeewolde, Nederland

06-18945022


Info

Waarom Imperfectionist?

Net als velen streef ik al jaren naar perfectie. Het perfecte huis, de perfecte look en het perfecte werk. Maar dit streven leidt tot onrealistische verwachtingen. Het zorgt voor angst, stress en een constant gevoel van ontevredenheid. Zo erg zelfs dat de angst om te falen overheerste. En mijn leven tot stilstand kwam. Gelukkig leerde ik een belangrijke les: perfectie bestaat niet.

Ieder heeft zijn eigen gebreken en imperfecties, daar is niets mis mee. Het is juist hetgeen dat ons uniek maakt. En menselijk. Mensen kunnen, mogen en zullen falen. Dus in plaats van proberen perfect te zijn, helpt het om onze imperfecties te omarmen. Accepteren dat het bij ons hoort en het niet erg is om fouten te maken. Als je leert van je fouten groei je door de ervaring.

Daarom streef ik nu met Imperfectionist naar vooruitgang in plaats van perfectie. Ik sta mezelf toe om fouten te maken, mens te zijn met alle bijbehorende gebreken en imperfecties. En hoewel ik het moeilijk vind, geef ik toe aan het feit dat ik niet alles onder controle heb. Dat is namelijk oke. Het hoeft niet perfect te zijn om waardevol te zijn.

Daarom wil ik anderen ook meegeven dat imperfecties je uniek maken. En dat dit samen met je persoonlijkheid je onderscheidt van anderen. Dat we elkaar blijven herinneren dat perfectie niet bestaat en er ruimte is om imperfect te zijn. Dat je mag vallen en opstaan en focust op de persoonlijke groei die daaruit ontstaat.

I’m perfectionist maar ik geloof in imperfecties. Jij ook?

Fotograaf Fenny portretten Zeewolde Imperfectionist

Ready To Start New Project With Intrace?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.