Zeewolde, Nederland

06-18945022


Herinneringsboek

Herinneringsboek

Foto’s zijn prachtig, maar veranderen over tijd in slechts plaatjes als je er geen context bij hebt. Verhalen zijn geweldig, maar verdwijnen wanneer ze niet meer worden verteld. Laat mij je daarom helpen beide te combineren tot een tastbare herinnering voor het leven en daarna. Zodat het verhaal van jou en/of jouw familie generaties lang meegaat.

Jouw unieke verhaal tot boek gemaakt

Alles wat jij hebt meegemaakt in je leven, de gebeurtenissen, ontmoetingen en ervaringen maken jouw leven uniek. Hoe gaaf zou zijn om jouw unieke verhaal te bundelen tot een prachtig boek. Met mooie foto’s (met de mogelijkheid dat ik deze voor je maak), ontroerende verhalen, grappige anekdotes, kenmerkende uitspraken, of misschien wel je lievelingsgedicht. Een ware ode aan jouw leven. (Of aan dat van jouw dierbare)


Dit boek is perfect voor iedereen die:

• weet dat het einde nadert en hun verhaal willen nalaten
• de herinneringen aan een overleden dierbare willen vasthouden
• hun nageslacht een fysiek nalatenschap cadeau willen doen
• een rijke historie wil vastleggen
• geen definitief afscheid wil nemen van het verleden


Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer je contact hebt opgenomen met mij voor een boek, bel ik je om je wensen te bespreken. Ik vraag je alvast wat voorwerk te doen en te bedenken welke verhalen of beelden je graag terugziet in het boek. We plannen dan gelijk een afspraak wanneer ik bij je langskom voor een interview. Tijdens dit interview neem ik alle vertelde verhalen op om ze vervolgens uit te werken tot een prettig lezende tekst die precies verwoord wat jij wilde zeggen.

Misschien is één afspraak niet voldoende, misschien wil je wel dat ik met meerdere mensen spreek, misschien wil je wel een fotosessie, of meerdere om een langere periode vast te leggen. Het kan allemaal, want dit boek wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Natuurlijk krijg je de mogelijkheid alles te controleren voordat het naar de drukker gaat. Ben je tevreden met de tekst, foto’s en de vormgeving dan zet ik het productieproces in gang. Ik begrijp dat hier veel emotionele waarde in zit en zorg daarom voor veel ruimte voor persoonlijk contact. Je verdient immers mijn oprechte interesse en aandacht.

En het grootste voordeel?

Je hebt alleen te maken met mij. Met een achtergrond als vormgever en journalist, kan ik naast prachtige foto’s ook verhalen op papier vastleggen en professioneel vormgeven. Op deze manier kan ik je garanderen dat alles naar jouw wens wordt gedaan en is er veel minder ruimte voor miscommunicatie. Want jouw vragen liggen direct bij de fotograaf, schrijver en vormgever. Omdat dit een product is dat meegaat voor het leven, kies ik voor kwaliteit. Niet alleen in de beelden, teksten en vormgeving, maar ook in het drukwerk. Standaard is niet goed genoeg, daarom werk ik alleen met de (door mij geteste) beste drukkers.

Mocht je andere wensen hebben dan een boek, bijvoorbeeld voor een magazine, een website of een video. Dan is dat allemaal bespreekbaar. Ook daar wil ik je graag mee helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ready To Start New Project With Intrace?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.