Zeewolde, Nederland

06-18945022


Puur Portret

Een portret dat draait om jou en laat zien wie jij werkelijk bent, dat is een Puur Portret. Zonder de opsmuk van visagie, belichting en photoshop. Bij voorkeur met daglicht, bij mij thuis in de studio. Een shoot die alleen draait om jou en helpt een mooi, puur beeld van jezelf te krijgen.

Kosten: 125,- euro exclusief BTW

Wat krijg je hiervoor / hoe gaat het in zijn werk:

De shoot
  • Op de dag van de shoot beginnen met het doorspreken van de plannen onder het genot van een kopje koffie of thee. Hier spreken we duidelijk af wat je wel en ook wat je niet wilt. Zo weten we beide precies waar we aan beginnen.
  • We schieten zoveel mogelijk in natuurlijk licht. Met slechts reflectieschermen als hulpmiddel. Op echt slecht belichte dagen zetten we de studiolampen in als een eigen zonnetje. Tijdens het schieten zijn we gewoon in gesprek. Ik zorg dat jij je op je gemak voelt en je ware aard op beeld komt. Alle foto’s zijn zowel in zwart/wit als kleur gemaakt en bij de nabewerking wordt gekeken wat voor welk beeld het beste werkt.
Bekijk hier voorbeelden van Pure Portretten
Bang om te poseren?
  • Maak je niet druk, het is allemaal heel casual dus echt poseren is niet aan de orde. Daarbij help ik je om zo goed mogelijk op de foto te staan, niet als topmodel, maar lekker als jezelf. Heb je dingen die je graag wilt proberen (misschien heb je thuis al geoefend) dan is dat natuurlijk ook iets wat we gaan proberen.
  • We gaan net zo lang door tot we beide tevreden zijn met een maximum van 2 uur.
Na afloop
  • In de weken na de shoot maak ik een selectie beelden die de nabewerking in gaan. Hoeveel dit zijn, hangt af van de kwaliteit van de beelden. Je krijgt bij mij alleen dat wat echt goed is en geen opvulling. Maar ik noem ook geen maximum, je krijgt alles wat aan mijn eisen voldoet.
  • Zodra alles klaar is krijg je van mij een link met een wachtwoord en kun je de foto’s in hoge resolutie downloaden. Mocht je jouw foto’s als prachtige producten in huis willen hebben, dan help ik je daarbij. Als fotograaf heb ik toegang tot vaklabs waar je als consument niet terecht kunt, hier worden producten van hoge kwaliteit gemaakt. Van fine-art prints, tot folio-boxen en foto albums tot wall-art.

Portret Aschwin Vroegindeweij door Imperfectionist Photography and more uit Zeewolde
Zij gingen je al voor
Elk project is uniek

Ik neem dan ook graag de tijd om je wensen en vereisten te bespreken. En begrijp dat je waarde hecht aan perfectie, discretie en een persoonlijke benadering. Daarom werk ik met apparatuur van een hoge kwaliteit, stel ik de beelden en jouw persoonlijke gegevens discreet veilig en heb je altijd direct contact met mij.

Een fotoshoot bij Imperfectionist gaat niet alleen over het eindresultaat, maar ook over de weg daar naartoe. Ik doe mijn uiterste best om jou een dag te geven waarbij jij je gemakkelijker dan ooit voelt voor de camera en een die je niet meer vergeet.

Neem gerust contact op

Voor meer informatie, het bespreken van specifieke wensen, of een op maat gemaakte offerte. Ik kijk ernaar uit om samen met jou te werken aan jouw unieke fotoproject.

* tarieven zijn exclusief eventuele reiskosten van 0,21 cent per km vanaf de Koraal in Zeewolde.
* Deze prijslijst is geldig vanaf 1 juni 2023 en kan altijd worden gewijzigd zonder enige kennisgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ready To Start New Project With Intrace?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.