Zeewolde, Nederland

06-18945022


Over mij

Hoi! Mijn naam is Fenny. En ik ben het gezicht achter Imperfectionist. Sinds 2022 zit ik officieel vast aan Martijn en samen dromen wij van een huis ergens achteraf met voldoende ruimte. Maar voor nu wonen wij in de Flevopolder.

No box included

Hokjes denken werkt niet voor mij. Natuurlijk hebben we allemaal een mening over een ander, maar iedereen is een hokje op zich. Ook ik ben lastig te plaatsen, want ben ik nou fotograaf, schrijver, vormgever? Ik houd het graag op verhalenverteller, want onder die paraplu past veel.

Graag gebruik ik mijn talenten om mensen te helpen. Met het vertellen van hun verhaal door middel van bijvoorbeeld een portret. Maar een shoot bij mij gaat verder dan alleen een mooi beeld. Het gaat ook om het voelen van zelfliefde en acceptatie. Iets waar ik persoonlijk veel moeite mee heb gehad. Iedereen is uniek en daarom zijn mijn foto’s puur. Je moet jezelf wel echt herkennen, want deze foto is een weerspiegeling van je persoonlijkheid

In mijn thuisstudio in Zeewolde maak ik gebruik van daglicht en van studio verlichting. Als het kan dan is die grote bol aan de hemel mijn volledige bron. Heerlijk natuurlijk en iedereen is er al door dagelijks gebruik aan gewend.

Jawel, ook jij staat mooi op de foto

“Mij krijg je er echt niet goed op”. Geloof me, bijna iedereen roept het. Maar dat is niet waar, ook jij bent mooi op beeld. Zolang je maar jezelf bent en dat ook terugziet in het beeld. Ik wil dat de shoot een prettige ervaring voor je is. Dus nemen we de tijd, ook om alles door te spreken en neem ik al je wensen mee.

Nou is een ding doen nooit mijn sterkste kant geweest. Dus gebruik ik ook mijn andere talenten voor schrijven en vormgeven (ik heb journalistiek en vormgeving gestudeerd) om mijn klanten verder te helpen. Door middel van herinneringsboeken leg ik verhalen niet alleen op beeld, maar ook in tekst vast. Lees hier meer over dit concept.

Ik hoop je snel te zien

Hier op de website, in mijn studio of ergens anders. Maar ik wil je graag beter leren kennen en zodat we samen jouw verhaal vertellen.

Over de fotograaf. Zeewolde Fenny Portret

Ready To Start New Project With Intrace?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.